Nový web | Úvod

9. února 2023 | Aktualizováno: 11. srpna 2023 | Kategorie: Web development 

Vítej na mých nových webových stránkách, dalo by se říct, že ve verzi 3.0... Snad se ti líbí, musím říct že to vzalo dost času, ale stálo to za to a mnoho nového jsem se naučil. Stránky nejsou ještě kompletní, protože mi tam ještě chybí projekty na kterých jsem pracoval, ale to je jen formalita, jelikož to doplním dnes přes webové CMS.

Proč?

Jelikož jsem naposled předělával tyto stránky v září minulého roku, tak to nedává úplně smysl. Mojí hlavní motivací bylo to, že jsem nebyl spokojený s designem, toho že nebyl sjednocený a responzivita nebyla úplně ideální. Dále jsem už nechtěl používat Bootstrap, jelikož není úplně spolehlivý a také se mi nelíbil design a to pak nedává smysl ho používat, když ho z půlky upravuju... Další problém byl obsah stránek, přišli mi dost pusté a také informační hodnota byla nulová. A tak jsem začal více přemýšlet o těchto stránkách jako o mojí vizitce a né jako o pískovišti, kde jsem zkoušel co umím. 

Zde můžete vidět porovnání starých a nových stránek. Pokud by Vás zajímalo něco víc, tak bych mohl napsat články na konkrétní věci. Stačí napsat komentář :)

‹ Zpět

Zde můžeš zanechat svůj komentář:

Komentáře:

Kostík #1

Paráda

11. března 2023 7:21

Anonym #2

good

1. října 2023 8:29

anonym #3

123

27. ledna 2024 15:46